Voor wie?

Ook voor mensen met een afgeronde opleiding kan het soms best lastig zijn om passend werk te vinden. Waarom niet tijdelijk naar Nederland om meer werkervaring op te doen en je inkomen te garanderen? In Nederland is men in veel sectoren, waaronder de zorg, hard op zoek naar personeel. Het gaat dan om vacatures in de Thuiszorg, Jeugdzorg, Revalidatiezorg, Ziekenhuiszorg, GGZ, etc.

Heb je een afgeronde (zorg)opleiding zoals:

  • Verpleegkundige (MBO4 of HBO)
  • Verzorgende (AG of IG)
  • SPW4
  • Bachelor Social Work
  • MBO Agogisch Medewerker

Heb je al enige ervaring in de zorg en wil je een tijdje (minimaal 16 maanden) ervaring opdoen in Nederland? Dan is dit jouw kans!

Stuur ons je cv en wij gaan voor jou op zoek

Met jouw cv gaan wij voor je op zoek naar een mooie baan bij een zorgorganisatie in Nederland. Daarnaast bieden wij cursussen aan en zoeken we huisvesting dicht bij de werklocatie. We zoeken een gedeelde woning (met drie of vier personen) met een ruime privé-slaapkamer.

Procedure

Stuur je cv en een begeleidende e-mail met je wensen of voorkeuren (bijvoorbeeld voor een bepaalde provincie of een bepaald soort zorginstelling of werkomgeving) naar recruitmentNL@connectbusinessadvisory.com. Dan gaan wij vervolgens kijken of we je kunnen matchen met een werkgever in Nederland. 

Een referentiecheck en een VOG-screening maken in een latere fase (voorafgaand aan de contractondertekening) deel uit van het traject. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je gegevens. Met het sturen van je cv geef je ons toestemming om je gegevens te delen met onze recruitment-partner in Nederland. Zodra er een match is gevonden nemen we contact met je op.