Kortdurende coaching

De productiviteit en effectiviteit van medewerkers en leidinggevenden is cruciaal voor elke organisatie. Met onze assessments geven we leidinggevenden en medewerkers op basis van hun persoonlijke Insights Discovery profiel (een rapportage van meer dan 20 pagina's) helder inzicht in het eigen functioneren.

Insights Discovery geeft met behulp van een eenvoudige en toegankelijke kleurentaal inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete handvatten voor de ontwikkeling van effectiviteit op individueel, team- en organisatieniveau.

We bespreken in een persoonlijk online terugkoppelingsgesprek hoe het eigen gedrag effectiever kan worden gemaakt. Inzicht in het eigen gedrag heeft vele voordelen, zowel op het werk als in het privé-leven. In de online sessie geven we de deelnemer vele praktische en persoonlijke tips op het gebied van onder andere time managementsamenwerking met anderen, delegeren, communicatie, het nemen van beslissingen.

Deze trajecten zijn kort en krachtig en geven praktische resultaten voor business owners, leidinggevenden en werknemers. De trajecten kennen de volgende stappen:

  1. Registratie van de medewerker (naam, e-mailadres en telefoonnummer zijn voldoende)
  2. Invullen Insights Discovery vragenlijst
  3. Ontvangen en doornemen van het gegenereerde Insights Discovery profiel
  4. Volgen van een e-learning module
  5. Persoonlijk 1-op-1 adviesgesprek via Zoom met een ervaren Insights Discovery coach

Vertrouwelijkheid is daarbij uiteraard van groot belang en dat is bij ons vanzelfsprekend gegarandeerd.