Recruitment & Assessments

Wij regelen de advertentie, de eerste selectie, de gesprekken en de assessments. U hoeft alleen maar te kiezen uit de voorgestelde kandidaten. Voor hogere functies is ook bemiddeling (head hunting) mogelijk.

HR Documenten

Personeelsdocumenten zoals een heldere organisatiestructuur, een personeelshandboek, functiebeschrijvingen, verzuimbeleid en een beoordelingssysteem zijn onmisbaar in elke professionele organisatie. Wij stellen ze voor u op!

Salarisadvies

U heeft een nieuwe medewerker en u bent op zoek naar wat hij of zij zou moeten verdienen? Of de salarissen in uw organisatie zijn ongelijk tussen medewerkers? Wij kunnen u helpen structuur aan te brengen door een salarisadvies op maat te geven.

Online Training

We verzorgen online trainingen op het gebied van o.a. Time Management, Beoordelen, Effectieve Communicatie, Verzuimmanagement en Zelfinzicht & Teamdynamiek. Trainingen kunnen in-company ofwel met open inschrijving worden gevolgd.

Consultancy

We adviseren op concrete vraagstukken, voeren onderzoek uit zoals klanten- en personeelsonderzoek en voeren HR-quickscans uit, inclusief onderzoek naar personeelsbeleid, personele indicatoren en HR documenten. Ook advies en onderzoek op andere bedrijfskundige gebieden behoort tot de mogelijkheden.

Coaching

In vertrouwelijke online 1-op-1 gesprekken coachen we werkende professionals in binnen- en buitenland. Terugkerende thema's zijn time management, doelgericht werken, delegeren en effectieve communicatie. Voertaal van de gesprekken: Nederlands, Engels of Papiaments.